volg ons via twitter facebook
Let op: Wegens ziekte van Klaas Prins gaat de cabaretvoorstelling van vanavond NIET door; deze wordt verplaatst naar VRIJDAG 13 MAART!!

Nieuw in Scherpenzeel: Coding Meetup

zaterdag 22 december 2018 - Bibliotheek

In december is het initiatief genomen om te beginnen met Coding Meetup. Dit initiatief is genomen nadat er in de Bibliotheek Scherpenzeel een informatieavond is geweest over de mogelijkheden van de minicomputer/microcomputers/singleboards, zoals de Arduino, Micro:Bit en de Raspberry Pi. Gezien de belangstelling en de reacties is het initiatief tot wasdom gekomen.

 

Het doel van de bijeenkomsten is om informatie, kennis en ervaringen uit te wisselen, elkaar te informeren, elkaar op weg te helpen en te enthousiasmeren. De bijeenkomsten zijn eens in de twee maanden. De avond is vrij toegankelijk voor iedere geïnteresseerde, ook voor de beginners.

 

De eerste bijeenkomst is op dinsdagavond 15 januari om 19.30 uur in het leescafé van de Bibliotheek  in Kulturhus de Breehoek, Markstraat 59, 3925 JP Scherpenzeel. Laat via info@bibliotheekscherpenzeel.nl even weten als u van plan bent om te komen.

 

Voor meer informatie over het initiatief kunt u terecht bij de Bibliotheek Scherpenzeel. De bibliotheek is telefonisch te bereiken via 033 277 3107, maar u kunt ook een mail sturen naar info@bibliotheekscherpenzeel.nl.