volg ons via twitter facebook
Dat ziet er vrolijk uit😃🍐 Deze 3 perenbomen zijn aanstaande woensdag weer te bewonderen bij de Scherpenzeelse markt…

Caecilia en De Platenspelers geven concert op 23 maart

vrijdag 8 maart 2019 - Muziekvereniging Caecilia

Caecilia PosterHet orkest van Caecilia zal op zaterdag 23 maart een concert geven in de Breehoek te Scherpenzeel. Dit concert zal in het teken staan van muziek uit vervlogen tijden, en het concert heeft dan ook de titel “Flashback” gekregen. Bezoekers kunnen genieten van onder andere Deep Purple, Elvis Presly, en ABBA.

 

Niet alleen genieten van het orkest zelf, maar ook van de voor deze avond speciaal uitgenodigde coverband “De Platenspelers” uit Ermelo. De Platenspelers zijn in februari 2017 begonnen als band. De band bestaat uit 6 muzikanten met ieder zijn eigen ervaring in verschillende bands en samenstellingen. Het repertoire van de band is heel breed. Zij spelen muziek van onder andere Tina Turner, Toto, Queen, Bruno Mars, Ed Sheeran en Bløf.

 

Kaarten kunt u nu al (met korting) reserveren via de website van Caecilia. Een prijzenoverzicht vindt u hieronder. Bij de entree is een hapje en een drankje inbegrepen. “Vrienden van Caecilia” ontvangen een apart schrijven en behoeven zich niet via de voorverkoop op te geven.

 

Prijs Voorverkoop Normale prijs aan de kassa
Volwassenen € 7,50 € 8,50
Kinderen tot 16 jaar € 3,50 € 4,50
Donateurs van Caecilia € 6,50 € 7,50
“Vrienden van Caecilia” Gratis Gratis

Het concert “Flashback’ van muziekvereniging Caecilia en coverband De Platenspelers is op zaterdag 23 maart in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 te Scherpenzeel. De zaal gaat om 19.30 uur open, aanvang van het concert om 20.00 uur. Kaarten in de voorverkoop via de website van Caecilia of aan de kassa op 23 maart.