volg ons via twitter facebook
Wederom volle bak bij het ONK poker in @BreehoekKulthus ...altijd wat te doen!

Barten en Van den Herik winnaars Afsluitingstoernooi

zaterdag 7 juli 2018 - TVS

Op maandag 2 juli gingen de T.V.S.-ers voor de laatste keer dit seizoen de strijd met elkaar aan tijdens het “Afsluitingstoernooi”. Op dit toernooi, welke het laatste was van het “Van Braak Accountants toernooicircuit”, werd zowel door de jeugd als de senioren in een vijftal ronden gestreden om de punten.

 

Er werden wedstrijdjes gespeeld in een vijftal disciplines waarbij het dubbelspel en het enkelspel werden gespeeld met af en toe kleine aanpassingen. De meeste hilariteit leverde opnieuw het “vierkant spel” op waarbij telkens vier spelers tegelijk tegen elkaar uitkwamen en allen een tafelhelft verdedigden, hetgeen soms tot vermakelijke rally’s leidde. Ook het met 2 spelers “dubbelen” op een verlengde tafel vereiste de nodige concentratie en slimheid.

 

TVS top 3Nadat alle wedstrijden waren gespeeld kon de einduitslag worden bekend gemaakt. Bij de jeugd ging de eerste prijs naar HarmJan van den Herik, die met het ingaan van de laatste ronde al niet meer in te halen was. De tweede prijs ging naar Justin Legemaat die in de laatste ronde enkelspel een belangrijke 3-1 zege boekte op Emiel Lagerweij. De derde prijs ging naar Ruben van de Velde. Alle prijswinnaars ontvingen een beker.

 

Bij de senioren was het Gerrit Barten die de eerste plaats opeiste, hij speelde een gedegen toernooi waarin hij alleen in de derde ronde tegen een nederlaag opliep tegen het duo Evert van de Beek / Mike Opendorp. De tweede plaats was voor Joost Corbijn die met eenmaal gamewinst in het vierkantspel net te weinig scoorde voor de eindoverwinning. Erwin Oussoren legde beslag op de derde plaats. Alle winnaars ontvingen een envelop met inhoud.

 

Als slot van de prijsuitreiking werd bekend gemaakt wie de “TVS Spelers van het Jaar” waren geworden. Bij de jeugd was dat HarmJan van den Herik en bij de senioren viel die eer te beurt aan Hans Mark, beiden mochten zij de bijbehorende wisselbekers in ontvangst nemen.

 

Ook in het nieuwe seizoen zal Van Braak Accountants weer zijn naam verbinden aan het toernooicircuit, het spreekt vanzelf dat T.V.S. zeer content is met deze sponsoring.

 

Het nieuwe seizoen van T.V.S. gaat van start op maandag 27 augustus. Dan worden alle (jeugd)leden weer verwacht en natuurlijk zijn ook andere belangstellenden van harte welkom om eens te komen kennismaken met de tafeltennissport.

 

Neem voor meer nieuws en informatie over T.V.S. een kijkje op www.tvsnetpost.nl.