volg ons via twitter facebook
RT @Raad_Szeel: Donderdagavond 4 juni van 19.00 - 20.30 uur geeft een afvaardiging van @provgelderland een toelichting op het besluit van G…

Avondvullend cabaretprogramma op 4 oktober

maandag 23 september 2019 - Kulturhus de Breehoek

TRYO (“trio cabaretiers try-outen”) is een avondvullende voorstelling waarin drie cabaretiers ieder 30 minuten van hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt TRYO deze cabaretiers naar het theater. Iedere TRYO is anders en heeft wisselende line-ups. Op vrijdag 4 oktober komt TRYO in de volgende samenstelling naar de Breehoek:

 

Klaas Prins (host)
Klaas komt begin volgend jaar met zijn solo voorstelling “Maar nog niet helemaal” naar de Breehoek en presenteert vanavond TRYO zodat het Scherpenzeelse publiek alvast een beetje kennis kan maken.

Huibert-Jan van Roest
Winnaar van de juryprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival 2019, was te zien op 101TV en Huibert-Jan is lid van de Knock Out Comedy Crew.

Thjum Arts
Winnaar van zowel de jury- als de publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2018. Deze jonge cabaretier gaat vanavond een deel uit zijn voorstelling try-outen.

Marco Lopes

Comedian, cabaretier en acteur, studeerde af aan de Konings Theater Academie, won de Comedy Talent Award in 2015 en haalde een jaar later de finale van het Leids Cabaret Festival. Marco werkt momenteel aan zijn eerste avondvullende solo programma.

 

TYO is op vrijdag 4 oktober in de multifunctionele zaal van Kulturhus de Breehoek. De deuren gaan om 20.00 uur open, de voorstelling begint om 20.30 uur. Kaarten zijn online te koop of in het Grand Café.