volg ons via twitter facebook
Volgende week woensdag gaan we stijldansen in de Breehoek! Komt u ook? 💃🕺

A.T.S. speelt: “Geef De Schuld Maar Aan De Butler”

maandag 11 maart 2019 - A.T.S.

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart 2019 speelt Amateur Toneelvereniging Scherpenzeel het stuk “Geef De Schuld Maar Aan De Butler”, geschreven door Anke Steffers.

 

Roderick (Marcel de Bruijn) is een luie kerel zonder werk die een groot huis bezit. Hij leeft als een prins door de financiële bijdrage van zijn vader. Zijn vriend Koen (Ben Hagen) vraagt op een dag of hij voor een weekje de villa van Roderick mag lenen. Hij heeft namelijk een meisje, Sophie (Lavinia Hut), ontmoet die langs wil komen en hij heeft haar wijs gemaakt dat hij zeer rijk is en in een villa woont. In ruil mag Roderick een week in Koen zijn flatje wonen. Wanneer blijkt dat het liefje van Koen een bekend fotomodel is wil Roderick zijn huis niet uit. Hij besluit zich als butler te verkleden en hoopt Sophie voor zichzelf te kunnen veroveren.

 

Maar… met en bemoeizuchtige buurvrouw (Carola Vonk), een moeder (Barbara Boers) die voortdurend langskomt, een aanbidster (Iris Uittenbogaard) waar Roderick het liefst vanaf zou willen, en een dame (Litha Kaljee) die namens een incassobureau geld komt innen is dit allemaal niet zo makkelijk als het lijkt!

 

“Geef De Schuld Maar Aan De Butler” wordt op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart 2019 opgevoerd in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 te Scherpenzeel. De zaal gaat om 19.30 uur open, en het stuk begint om 20.00 uur. Kaarten zijn aan de deur te koop tegen onderstaande prijzen.

Volwassenen: €5,50;

Donateurs: €2,50;

Kinderen tot 14 jaar en 65-plussers: €3,50.